Prima data trebuie sa luam un addons pentru windows ...
Apoi facem urmatorii pasi :
1. Ca sa facem un addons cu amxmodx,metamod,hlguard,adminmod utilizabil cu un server pe linux trebuie sa stim ce sa modificam :
Ca sa va usurez semnificativ munca am facut o arhiva cu cele ce ne trebuie sa modificam un addons pentru linux.
Download -> Sursa | MIRROR 1 | MIRROR 2
Dupa ce am downloadat pachetul il dezarhivam pe desktop cu Ark sau ce aveti voi ...
Punem addonul pentru windows pe server si facem urmatoarele :
si setam modurile noastre :
Dam save si inchidem ... (daca nu merge sa il salvati dati sudo nano /hlds/cstrike/addons/metamod/plugins.ini si editati cu el si salvatii )
PAS UNIVERSAL (VALABIL PENTRU TOATE ADDONURILE) :
- ca sa ne mearga orice fel de addon trebuie sa introducem in cstrike/liblist.gam (deschideti cu Kwrite,nano,Wwrite,etc..) urmatoarele :
Salvam si inchidem !
LA FEL PROCEDAM SI IN CAZUL ALTOR ADDONURI DOAR TREBUIE SA MODIFICAM IN cstrike/addons/metamod/plugins.ini liniile dupa ce avem in addon daca avem si amxmodx adaugam acolo
La amxmodx trebuie sa copiem si modulurile pentru linux, cele din patch sunt pentru amxmodx 1.76d Mai jos le gasiti , le puneti in folderul /amxmodx/modules/
AM UITAT DIN PATCHUL DE MAI SUS MODULELE PENTRU CSTRIKE DE LA AMXMODX !
Downloadati unul din urmatoarele patchuri si punetile in folderul din amxmodx (nu toate doar versiunea dupa addon) !
Apoi facem urmatorii pasi :
1. Ca sa facem un addons cu amxmodx,metamod,hlguard,adminmod utilizabil cu un server pe linux trebuie sa stim ce sa modificam :
Ca sa va usurez semnificativ munca am facut o arhiva cu cele ce ne trebuie sa modificam un addons pentru linux.
Download -> Sursa | MIRROR 1 | MIRROR 2
Dupa ce am downloadat pachetul il dezarhivam pe desktop cu Ark sau ce aveti voi ...
Punem addonul pentru windows pe server si facem urmatoarele :
- luam din pachetelu win32-linuX amxmodx/adminmod/booster/statsme (atentie e statsme full)/hlguard/w si le copiam in /cstrke/addons/
- intram in cstrike/addons/metamod/plugins.ini
si setam modurile noastre :
- Cod:
; Admin mod v2.50.60
linux addons/adminmod/dlls/admin_MM_i386.so
; Statsme Mod v2.8.3.27
linux addons/statsme/dlls/statsme_mm_i386.so
; Booster v1.7
linux addons/booster/booster_mm_i386.so
; Web mod v0.48
linux addons/w/dlls/w_mm_i386.so
; HlGuard
linux addons/hlguard/dlls/hlguard_mm.so
Dam save si inchidem ... (daca nu merge sa il salvati dati sudo nano /hlds/cstrike/addons/metamod/plugins.ini si editati cu el si salvatii )
PAS UNIVERSAL (VALABIL PENTRU TOATE ADDONURILE) :
- ca sa ne mearga orice fel de addon trebuie sa introducem in cstrike/liblist.gam (deschideti cu Kwrite,nano,Wwrite,etc..) urmatoarele :
game "Counter-Strike"
url_info "www.counter-strike.net"
url_dl ""
version "1.6"
size "184000000"
svonly "0"
secure "0"
type "multiplayer_only"
cldll "1"
hlversion "1111"
nomodels "1"
nohimodel "1"
mpentity "info_player_start"
gamedll "cs_i386.so"
gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_i386.so"
trainmap "tr_1"
Salvam si inchidem !
LA FEL PROCEDAM SI IN CAZUL ALTOR ADDONURI DOAR TREBUIE SA MODIFICAM IN cstrike/addons/metamod/plugins.ini liniile dupa ce avem in addon daca avem si amxmodx adaugam acolo
- Cod:
linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so
La amxmodx trebuie sa copiem si modulurile pentru linux, cele din patch sunt pentru amxmodx 1.76d Mai jos le gasiti , le puneti in folderul /amxmodx/modules/
AM UITAT DIN PATCHUL DE MAI SUS MODULELE PENTRU CSTRIKE DE LA AMXMODX !
Downloadati unul din urmatoarele patchuri si punetile in folderul din amxmodx (nu toate doar versiunea dupa addon) !
Mai jos puteti gasi linkurile spre modulele csx,cstrike,etc...
Amxmodx 1.8
http://www.amxmodx.org/dl.php?filename= ... ike.tar.gz
Amxmodx 1.76d (la fel)
http://downloads.sourceforge.net/amxmod ... g_mirror=0
Amxmodx 1.76c
http://downloads.sourceforge.net/amxmod ... g_mirror=0