...::: Cs-StRiKeS CoMMuNiTy :::...

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
...::: Cs-StRiKeS CoMMuNiTy :::...

ForUm Cs-StRiKeS SerVeR !

Varsta minima : 16 ANI !
Trebuie sa ai experienta multa in administrarea unui server !
Cel mai important : Sa ai CEL PUTIN 50 de ore jucate pe server !

Server Status Yahoo

RoB3r7
    Moderator
    Moderator

Numarul mesajelor : 40
    Best SITE : www.strikes.ro
    Data de inscriere : 13/03/2009

Server Status Yahoo Empty Server Status Yahoo

Mesaj  RoB3r7 Vin Mar 13, 2009 6:17 pm

Linkul catre fisier este http://www.csbestial.com/download/status.dll

Acest .dll poate monitoriza statistica serverului dvs. de ex. (Numele Serverului / Jucatori pe server / Harta curenta etc.) direct pe Yahoo Messenger !

Install
    1.) Trebuie sa aveti inchis obligatoriu Yahoo Messenger! Verificati inainte de a trece la urmatorul pas pentru ca acesta este cel mai important.
    2.) Dupa ce am descarcat arhiva cu fisierul respectiv , dezarhivam .dll-ul in locatia implicita ( C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\status.dll )
    3.) Deschidem HLDS ( serverul vostru ) , apoi deschidem si Yahoo Messenger! , dupa care va logati si asteptati ca toate aplicatiile sa se incarce.
    4.) ATENTIE! Nu intrati INVIZIBIL! , intrati normal (Online) , iar status-ul se va schimba automat

*Versiunea programului Yahoo Messenger trebuie sa fie 8.1 !
    *Daca ati respectat cu atentie si ati inteles pasii totul va merge ok !
    *Daca status-ul nu afiseaza inseamna ca atunci poate Yahoo Messenger nu poate comunica cu serverul dvs. deoarece este protejat prin firewall!
    *Programul este in limba romana!
    *Fisier-ul il am de 2 luni si nu am probleme cu Messenger , nici cu serverul sa imi faca lag sau mai stiu eu ce. Va zic din testing-ul meu , NU ARE BUG-URI!

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 8:20 pm