...::: Cs-StRiKeS CoMMuNiTy :::...

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
...::: Cs-StRiKeS CoMMuNiTy :::...

ForUm Cs-StRiKeS SerVeR !

Varsta minima : 16 ANI !
Trebuie sa ai experienta multa in administrarea unui server !
Cel mai important : Sa ai CEL PUTIN 50 de ore jucate pe server !

5 participan?i

CRERE UNBAN- astralis.ruuit

ruuit
    Jucator
    Jucator

Numarul mesajelor : 2
    Detinator Steam : nu
    Best SITE : www.strikes.ro
    Data de inscriere : 17/05/2009

CRERE UNBAN- astralis.ruuit Empty CRERE UNBAN- astralis.ruuit

Mesaj  ruuit Dum Mai 17, 2009 10:02 pm

Nick:astralis.ruuit
    Ip:89.45.108.20
    Data & ora:17/Mai/2009 22:40
    Admin-ul care mi-a dat ban:AkkiRa (cred)
    Dovada:poza nr.1 http://dl.fisier.ro/files/b5glc3n2fhfprkl/de_dust20010.bmp.html ;poza nr 2 http://dl.fisier.ro/files/3147ngeaafdgmg4/de_dust20011.bmp.html ; poza nr.3 http://dl.fisier.ro/files/mak3b4ghonbo1am/de_dust20012.bmp.html ; poza nr.4 http://dl.fisier.ro/files/34plm5pjgi7li4p/de_dust20013.bmp.html
    Admini online: Inkheart ,AkkiRa,red50xxx (nu i-am retinut numele)
    AkiRRa
    AkiRRa
    Jucator
    Jucator

Numarul mesajelor : 4
    Varsta : 39
    Detinator Steam : akirra

CRERE UNBAN- astralis.ruuit Empty Re: CRERE UNBAN- astralis.ruuit

Mesaj  AkiRRa Dum Mai 17, 2009 10:22 pm

Amice nu veni sa ceri unban deoarece m-am uitat si eu si red si Inkheart pe tine si le-am aratat si lor cum iti tremura tinta
    de nu iti tremura tinta si dadeai numai hs cum am vazut noi nu iti dadea nimini ban asa k nu cere unban degeaba fii calm si nu te agita dovada in poze
    silent aim si script-ul nu se vede in poze si nu esti primul ce joci cu silent aim asa k.......mult pa si te-am pupat pe portofel
    CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 lol! lol! lol!

CRERE UNBAN- astralis.ruuit 29256
    CRERE UNBAN- astralis.ruuit 572ms7
    CRERE UNBAN- astralis.ruuit 6007kc1
    CRERE UNBAN- astralis.ruuit 1528sx6
    CRERE UNBAN- astralis.ruuit 22759rl9
    CRERE UNBAN- astralis.ruuit 22645cu6
    CRERE UNBAN- astralis.ruuit 27062kl6
    Pt-K
    Pt-K
    Super-Admin
    Super-Admin

Numarul mesajelor : 159
    Varsta : 33
    Localizare : VoLunTarI
    Detinator Steam : Nu
    Data de inscriere : 01/02/2009

CRERE UNBAN- astralis.ruuit Empty ..

Mesaj  Pt-K Dum Mai 17, 2009 10:34 pm

banul ramane ... Topic Closed!
    BlaBla
    BlaBla
    Jucator
    Jucator

Numarul mesajelor : 11
    Varsta : 34
    Localizare : Constanta
    Detinator Steam : uhmmzz
    Data de inscriere : 23/03/2009

Mesaj  BlaBla Dum Mai 17, 2009 10:43 pm

dak a zis zeu asa =))) banu ramane .. dar banu e ban =))) vreau banii =)))
    AkiRRa
    AkiRRa
    Jucator
    Jucator

Mesaj  AkiRRa Dum Mai 17, 2009 10:46 pm

chiar dak are ip dinamic am portul lui asa k poate sa schimbe si nume si ce vrea el
    il imbogatesc la kti bani ii dau nu o sa ii mai fie dor de mine CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514
    sau o sa imi zica numele si knd va fi cheag =mosneag CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514
    ruuit
    Jucator
    Jucator

Numarul mesajelor : 2
    Detinator Steam : nu

Mesaj  ruuit Dum Mai 17, 2009 11:51 pm

akirra, am impresia ca esti un pic dobitoc cum rasa mati imi tremura ma tinta avortatule? pune in mata demo sa ma conving si eu de aberatiile pe care le poate debita stafida aia pe care o numesti tu creier. Oricum ideea e ca nu sunteti singurii cu sv de cs de pe net dar cu siguranta sunteti cei mai slabi admini pe care i-am vazut in 8 ani de cs.App...Inkheart vino "nenea" cu parerea aici k eu cat am jucat 15 minute nu te-am vazut nici macar 1 secunda spectator sa te fi uitat pe cineva de pe sv .. daca nu gresesc dadeai ban fiecarui jucator care te omora ...probabil ca iti stica cheful de joaca.
    P.S- ca sfat pe viitor: cand te mai uiti pe un jucator sa vezi daca are cod.... foloseste si castile Wink cu siguranta nu ai demo cu mine facut si vb doar de dragul de incerca sa te faci remarcat pe site/forum/server...etc
    Imi parer rau ca joc mai bine decat voi counter-strike si ma bucur ca am reusit sa va stric pofta de joc... invatati sa jucati cs sau scrieti la intrarea pe site " Interzis jucatorilor profesionisti !" sa stie lumea sa nu mai intre pe sv vostru

Have Fun !
    AkiRRa
    AkiRRa
    Jucator
    Jucator

Mesaj  AkiRRa Lun Mai 18, 2009 9:41 am

ruuit a scris:akirra, am impresia ca esti un pic dobitoc cum rasa mati imi tremura ma tinta avortatule? pune in mata demo sa ma conving si eu de aberatiile pe care le poate debita stafida aia pe care o numesti tu creier. Oricum ideea e ca nu sunteti singurii cu sv de cs de pe net dar cu siguranta sunteti cei mai slabi admini pe care i-am vazut in 8 ani de cs.App...Inkheart vino "nenea" cu parerea aici k eu cat am jucat 15 minute nu te-am vazut nici macar 1 secunda spectator sa te fi uitat pe cineva de pe sv .. daca nu gresesc dadeai ban fiecarui jucator care te omora ...probabil ca iti stica cheful de joaca.
    P.S- ca sfat pe viitor: cand te mai uiti pe un jucator sa vezi daca are cod.... foloseste si castile Wink cu siguranta nu ai demo cu mine facut si vb doar de dragul de incerca sa te faci remarcat pe site/forum/server...etc
    Imi parer rau ca joc mai bine decat voi counter-strike si ma bucur ca am reusit sa va stric pofta de joc... invatati sa jucati cs sau scrieti la intrarea pe site " Interzis jucatorilor profesionisti !" sa stie lumea sa nu mai intre pe sv vostru

Have Fun !

iar acum asculta amice dak mama ta te-a crescut in scorbura cu ciocanitorile CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 asta nu inseamna ca trebuie sa vb asa
    2 nu esti primul si nici ultimul retardat care joaca cu script sau silent aim asa k stai calm CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514
    3 abilitatile tale la cs (da ce ma te crezi si u 1 ninja pui de hellBoy ce esti CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514)sa iti spun sincer fara script cfg silent esti doar 1 pisat de 16 ani care face figuri CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514
    4 deja s-a stabilit ca banul tau ramane si stau si ma gandesc ce pusti de 16 ani se ascunde dupa tst aia care scrie numai idiotenii CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514
    8 ani de cs vai de steaua ta bai baiatule fugi tare CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514 CRERE UNBAN- astralis.ruuit 767514..............hai bafta

CRERE UNBAN- astralis.ruuit 29256
    CRERE UNBAN- astralis.ruuit 572ms7
    CRERE UNBAN- astralis.ruuit 6007kc1
    CRERE UNBAN- astralis.ruuit 1528sx6
    CRERE UNBAN- astralis.ruuit 22759rl9
    CRERE UNBAN- astralis.ruuit 22645cu6
    CRERE UNBAN- astralis.ruuit 27062kl6
    ruit
    Jucator
    Jucator

Numarul mesajelor : 1
    Detinator Steam : da 3 mai mici
    Data de inscriere : 18/05/2009

Mesaj  ruit Lun Mai 18, 2009 10:19 am

daca stau sa ma gandesc bine "pustiule" sunt mai mare decat tine cu vreo 4 ani dar ..in fine incerc sa nu ma mai pun la mintea ta... mc pt ban...daca vrei sa te convingi foloseste google si cauta echipa S2K din 2005 in pgl .. ..app nu stii sa deosebesti un jucator cu cfg de un jucator cu skill
    have fun !
    AkiRRa
    AkiRRa
    Jucator
    Jucator

Mesaj  AkiRRa Lun Mai 18, 2009 10:39 am

amice hai k deaja se umple treaba si nu am chef sa umplu forumul asta si sa ma cert cu tine defapt eu am dat in mintea ta dar in fine
    decat sa stau si sa imi rup degetele in tastatura si sa iti scriu tie mai bn ma duc si dorm pe 1 wc ma hai bafta banul ramane asta e tot ce am avut de spus !!!!!!!!

"~Oricine Are Dreptul Sa Fie Prost Insa Unii Abuzeaza De Acest Privilegiu~"

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 1:13 pm